ALTIN 2.246,610,15%
BITCOIN 2123378-3,44%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ÇATALCA’YA YENİ PARKLAR GELİYOR

ÇATALCA’YA YENİ PARKLAR GELİYOR

ABONE OL
25 Mayıs 2018 14:00
ÇATALCA’YA YENİ PARKLAR GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşili, mavisi, havası, suyu ile İstanbul’un doğal park görünümündeki ilçesi Çatalca, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın sosyal belediyecilik anlayışı içinde tüm vatandaşlara hitap edebilecek çalışmaları ile Çatalca’da yaşamanın bir ayrıcalık haline dönüşüyor. Halkımızın talep ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında çalışmalar tüm hızıyla devam ederken yeni projelerde bir bir hayata geçirilmeye devam ediyor.

890 m²  alan vatandaşlarımız ve çocuklarımız için park haline getiriliyor

 Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçeye hemşehrilerimizin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri, çocuklarımızın da eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yeşil alan çalışmalarını öncelikle projeler olarak değerlendiren ekipler, Ferhatpaşa Mahallesi Yusuf Hoca Sokak’ta, imar planında yeşil alan olarak ayrılmış alanı park alanı olarak düzenleniyor. Alan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışması sonrası vatandaşların nefes alabileceği bir mekân haline gelecek.

Alan çevresinde yapılan inşaatların tamamlanması ile imar planına uygun olarak terkleri yapılan, çalılık ve metruk durumdaki yüzölçümü yaklaşık 890 m² olan yeşil alan için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre düzenleme projesi hazırlandı.

Çocuk oyun alanları, gezinti yolları, fitness aletleri yer alacak

Projede, 250 m²’lik bir alan çocuk oyun alanı olarak tasarlandı. İçerisinde tren temalı bir kaydırak, salıncak, tahterevalli ve fitness aletleri bulunan çocuk oyun alanının zeminine çocukların güvenli bir şekilde oynayabilmeleri için kauçuk kaplama yapılacak.

Ayrıca projede gezinti yolları, oturma alanları, komşu sohbet alanları tasarlandı.

Alanda düzenleme çalışmalarına başlayan Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, alandaki kazı dolgu ve tesviye çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bölge sakinlerinin sosyal hayatına renk katacak olan yeni parkın en kısa zamanda tamamlanacağı ve halkımızın kullanımına sunulacağı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: