• CAZ GÜNLERİ BAŞLIYOR

    Sanatın her halinin can bulduğu Beylikdüzü’nde, “Caz Günleri” başlıyor. İlçede her zaman “En”leri ağırlayan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez de Caz müziğin usta isimlerini konuk edecek.

  • 28 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri, Swing Mama, Jülide Özçelik, Kemenjazz ve Emin Fındıkoğlu +12 adlı grup ve sanatçıların sahne alacağı konserler, Belediye binası önünde ve Yaşam Vadisi’nde bulunan Yaşam Kafe’de gerçekleşecek.

    Beylikdüzü’nde sanat kokan günler Sonbahar’da da devam ediyor. Caz müzik, en iyi sanatçı ve gruplarla Beylikdüzülü sanatseverlerle buluşacak. 28 Eylül Çarşamba günü başlayacak ve 2 Ekim Pazar günü sona erecek olan “Beylikdüzü Caz Günleri”nde birçok farklı müzik aletinden eşsiz tınılarla keyifli anlar yaşanacak. İlçenin her yeri Caz’ın etkisine kapılacak.

    Birbirinden Değerli Sanatçılar “Caz” Yapacak

    28-29 Eylül tarihlerinde Belediye binası önünde, 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında da Yaşam Vadisi 1.Etabı içerisindeki Yaşam Cafe’de olmak üzere iki ayrı yerde saat 20.15’te başlayacak olan Beylikdüzü Caz Günleri’nde, 28 Eylül’de güçlü sesiyle “Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri”, 29 Eylül’de dansa yönelik Dixieland Revival tarzında caz yapan grup “Swing Mama”, 30 Eylül’de akıcı ve duru bir sesi olan Sanatçı “Jülide Özçelik”, 1 Ekim’de kemençeyi Caz’la buluşturan Kemenjazz ve 2 Ekim Pazar akşamı ise 13 kişilik bir topluluktan oluşan Emin Fındıkoğlu +12 performans sergileyecek. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir