• CELAL AMCAYI EKİPLER KURTARDI

    Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı temizlik görevlileri evini temizlemek için gittikleri Celal Amcayı ölümden kurtardı.

  • Avcılar metrobüs durağında mendil, toka satan, sokakta yaşayankalp hastası 72 yaşındaki Celal Acar’a Avcılar Belediyesi sahip çıkmıştı. Avcılar Belediyesi,kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan Celal Amcaya öncelikle ev tutarak eşyalarını temin etmişti. Evinin anahtarını Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’tan alan Celal Amca’nın mutluluk gözyaşları basına yansımıştı. Yemek yapacak durumda olmayan Celal Amca’ya Avcılar Belediyesi Sosyal Hizmet Müdürlüğüne bağlı aş evinden hergün yemek gönderilirken, temizlik ekipleri tarafından da evi temizleniyordu.

    KİMSESİZLERİN KİMSESİ AVCILAR BELEDİYESİ

    Sabah saatlerinde Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı temizlik görevlileri Celal Amcanın evini temizlemek için gittiğinde kendisine ulaşamadı. Celal Acar’ın hasta ve yalnız olduğunu bildikleri için endişelenerek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Emniyet güçlerine ve Sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Kapıyı kırarak açan Emniyet Güçleri ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Celal Amcayı yerde baygın halde buldu. Yüksek şeker rahatsızlığı nedeni ile komaya giren Celal Acar, Avcılar Belediyesi ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Avcılar Belediyesi ekiplerinin erken müdahalesi sayesinde kurtulan Celal Acarın durumu iyiye doğru gidiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir