• CELALİYE’YE DEV TESİS

    Büyükçekmece ilçesi, Celaliye köy içindeki Çamlık olarak bilinen bölgeye içinde spor sahaları, restaurant, kafe ve düğün salonunun bulunacağı sosyal tesisin yapımına başlandı.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Tesisleri tamamlandığında manzarası ve doğasıyla çok özel bir yere sahip olacak” dedi.

    Kısa sürede tamamlanacak

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün, Celaliye Çamlık bölgesinde yapmayı planladığı Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Tesisleri Projesi’nin yapımına başlandı. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki eski binaları yıkıp hafriyat çalışmalarını sürdürürken bir yandan da tesisin temel kazısına yönelik çalışmalar yapılıyor. Büyükçekmece Belediyesi, bölgedeki çalışmalarına aralıksız devam ederken, tesisin kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine girmesi bekleniyor.

    Ayrıcalıklı bir sosyal tesis inşa edilecek

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, projeyi 2016 yılı Mayıs ayında yapılan meclis oturumunda kamuoyuna tanıtılmıştı. Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Tesisleri Projesi’nin 13 bin metrekarelik bir alana sahip olacağını açıklayan Başkan Akgün; “Buraya çok güzel ve çok özel bir tesis yapıyoruz. Spor alanları, düğün salonu, restaurant ve kafe gibi bölge halkının her türlü sosyal ihtiyacına cevap verecek bir tesis inşa edeceğiz. Manzarası, doğası ve havasıyla İstanbul’un ayrıcalıklı tesislerinden biri olacak” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir