• DİDEM ENGİN MAÇKA PARKINI GÜNDEME TAŞIDI

    TBMM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, İstanbul'un en güzel parklarından olan Maçka Demokrasi Parkı’ndan yaklaşık 200 ağacın sökülmesini dile getirdi ve AKP yönetiminin İstanbul'a ihanetin son örneğini verdiğini söyledi.

  • Maçka Demokrasi Parkı’nın İstanbul’un en güzel parklarından biri olduğunu söyleyen Didem ENGİN, yapılacak tünel için 200’e yakın ağacın jet hızıyla parktan sökülerek İstanbul’a ihanetin son örneğinin verildiğini belirtti. 

    Konuşmasında “Güzel İstanbul’umuz AKP yönetiminde işte bu şekilde adım adım bir beton kente dönüştürüldü” diyen Didem ENGİN, AKP’nin ise İstanbulluların tepkisini umursamaz bir anlayışla ihanetlerine devam ettiğini belirtti. 

    ORHAN VELİ’NİN “İSTANBUL’U DİNLİYORUM” ŞİİRİNDEKİ AĞAÇLAR ARTIK YOK

    Konuşmasında Orhan Veli’nin meşhur şiirini okuyan Didem ENGİN, “Orhan Veli KANIK İstanbul’u dinliyorum şiirinde şöyle der:

    İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı

    Önce hafiften bir rüzgâr esiyor

    Yavaş yavaş sallanıyor

    Yapraklar ağaçlarda

    Bugün o ağaçlar birer birer yok ediliyor.”dedi. 

    İSTANBULLULAR AKP’YE DUR DİYECEK, DEĞİŞİM DİYECEK, İSTANBUL’A SAHİP ÇIKACAKLARDIR!

    2019 yerel seçimlerinde İstanbul’un yok edilmesine İstanbulluların sandıkta sessiz kalmayacağını belirten Didem ENGİN “İnanıyorum ki 2019 yerel seçimlerinde İstanbullular çevreyi, ağacı, yeşili, doğayı yok sayan 24 yıllık AKP yönetimine DUR diyecek, DEĞİŞİM diyecek ve İstanbul’a sahip çıkacaklardır” dedi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir