ALTIN 2.240,61-0,12%
BITCOIN 2023213-8,21%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CHP ESENYURT 8 BİN GÖREVLİ İLE SEÇİME HAZIR

CHP ESENYURT 8 BİN GÖREVLİ İLE SEÇİME HAZIR

ABONE OL
20 Haziran 2018 15:59
CHP ESENYURT 8 BİN GÖREVLİ İLE SEÇİME HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurtlu seçmenlere çağrı yapan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, “73 okuldaki 1486 sandıkta 8 bin görevlimiz ile Esenyurt’lu hemşerilerimizin vermiş olduğu oyların güvencesi olacağız. Biz vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gelip oy vermelerini ve endişe etmemelerini, vatanlarına ve geleceklerine sahip çıkmalarını rica ediyoruz.” dedi.

24 Haziran sabahı saat 06.00’dan itibaren 8 bin görevli ile sandıkların başında olacaklarını vurgulayan CHP İlçe Başkanı Gökmen, “Yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz, mahalle birimlerimiz ve sandık kurullarında görevli toplamda 8 bin arkadaşımızla birlikte sabah 06:00 da okullarda hazır olacağız. 43 mahallemizdeki 73 okulda kurulacak olan 1486 sandıkta Esenyurt’lu hemşerilerimizin vermiş olduğu oyların güvencesi olacağız. Her sandıkta partimiz adına bir sandık kurulu üyemiz, bir yedek üyemiz ve müşahidimiz olacak. Bu arkadaşlarımızın her biri ilçe eğitim sekreterliğimizin organizasyonu ile gerekli olan eğitimlerini yaptılar. Bunun yanı sıra her okulda bir avukat arkadaşımız görev yapacak. Biz vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gelip oy vermelerini ve endişe etmemelerini, vatanlarına ve geleceklerine sahip çıkmalarını rica ediyoruz. 24 haziran Akşamı huzur diyenler Barış diyenler kardeşlik diyenler israfa son diyenler hak hukuk adalet diyenler kazanacak, Değişim isteyenler kazanacak, herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ile Millet kazanacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: