• CHP İSTANBUL’DA BU İSİMLER ÖN PLANDA

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin haftaya yapılacak parti meclisi toplantısında Cumhuriyet Halk Parti'nde olmayan ilçelerde belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Ocak ayının son parti meclisi toplantısında ise kalan diğer ilçe başkan adaylarının açıklanması gündemde.

  • Cumhuriyet Halk Partisi’nin haftaya yapılacak parti meclisi toplantısında Cumhuriyet Halk Parti’nde olmayan belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Ocak ayının son parti meclisi toplantısında ise kalan diğer ilçe başkan adaylarının açıklanması gündemde.

    CHP’de ittifak görüşmeleri ile İyi Parti’ye verilmesi düşünülen ilçelerin belirlenmesinden sonra İstanbul ilçe adaylarının netlik kazanması bekleniyor. Daha önce İstanbul’da Büyükşehir adayı olarak Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık belirlenmişti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalar Belediye Başkan Adayının Erdem Gül’ü açıklamasından sonra kalan 37 ilçedeki aday belirleme çalışması ise devam ediyor.

    İstanbul’da Cumhuriyet Halk Partisi’nde olan ilçelerden Avcılar’da Dr. Handan Toprak Benli, Büyükçekmece’de Dr. Hasan Akgün, Bakırköy’de Dr. Bülent Kerimoğlu, Çatalca’da Cem Kara, Maltepe’de Ali Kılıç, Sarıyer’de Şükrü Genç ve Silivri’de ise Özcan Işıklar’ın tekrardan aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

    CHP Kulislerinde öne çıkan diğer isimler ise: Ataşehir’de Battal İlgezdi’nin, Beşiktaş’ta Şafak Mahmut Yazıcıoğlu yada Leyla Ünver’in, Esenyurt’ta Tonguç Çoban’ın, Küçükçekmece’de Burçin Baykal’ın Zeytinburnu’nun da da Adil Emecan isimlerinin ağır bastığı iddia ediliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir