• ÜSKÜDAR’DA GENÇLİK İÇİN DEVRİM ZAMANI

    CHP Üsküdar Gençlik Örgütü Başkan Adayı Ahmet Sedat Epli, gençlik kolları başkanlığına adaylığını açıkladı. 'Gençlik İçin Devrim Zamanı' sloganıyla yola çıkan Epli partili genç kardeşleriyle Üsküdar'da 1919 ruhu ile 2019'a yürüyeceğini belirtti.

  • CHP Üsküdar Gençlik Örgütü Başkan Adayı Ahmet Sedat Epli, gençlik kolları başkanlığına adaylığını açıkladı. ‘Gençlik İçin Devrim Zamanı’ sloganıyla yola çıkan Epli partili genç kardeşleriyle Üsküdar’da 1919 ruhu ile 2019’a yürüyeceğini belirtti.

    Ahmet Sedat Epli: ‘Partinin evladı, sizlerin dostu, hiç tanışmadığım ancak her gün bu dünyada bir başka haksızlığa uğrayan kardeşimin yoldaşı Sedat. İnsanca yaşamın mimarı İsmet İnönü’nün, emeğin yüceliğinin beyaz güvercini Bülent Ecevit’in, aydınlığın savaşçısı Mustafa Kemal Atatürk’ün partili genciyiz biz! Bir karar verdik biz gençler olarak ve ben sadece bu kararın tebliğcisi olarak öne çıkıyorum. Yol ne kadar zorlu ise o kadar dirençliyiz biz çünkü daha yolun başındayız. Cumhuriyetimizi ve hedeflerimizi diri tutan direncimizi ve özgürlük mücadelelerimizi tüm Üsküdar’a yaymak ve 2019’da Üsküdar’dan yakacağımız meşalenin ateşiyle Cumhuriyet Halk Partisini taçlandırmak için Üsküdar Gençlik Kolları Başkanlığına aday oluyorum. Haykıracağız! Türkiye, özgürlükleri ile güzel bir ülke. Laikliği ile güçlü. Çoğulculuğu ile mutlu. Zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne güç katmanın zamanıdır. Tek bir adamı kutsamak üzerine kurulmuş bir çaresizliğe karşı geleceği kurmanın vakti gelmiştir. Organize karanlığa karşı kurumsal demokrasiyi gerçekleştirme zamanıdır. Hukuk ile güçlenen bir refah ülkesini kuracak adres Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Hayallerimizi eşitlik, gençlik ve çoğulculuk üzerine kurmak üzere bu yola çıkıyoruz. Size söz yoldaşlarım; Gençlik Kollarını şahlandıracak, Üsküdar’da 1919 ruhu ile 2019’ a yürüyeceğiz’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir