• CHPLİ DİDEM ENGİN SAHAYA İNDİ

    CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN 24 Haziran seçimleri için CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen milletvekili aday listelerinde yer almamasına rağmen saha çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor

  • 24 Haziran seçimleri için CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen milletvekili aday listelerinde yer almamasına rağmen saha çalışmalarına ara vermeksizin devam eden CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, “Bugüne kadar partimizin her kademesinde yürüttüğüm mücadeleyi bundan sonra da sürdüreceğim ve partimizin neferi olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinden azimle çalışmaya devam edeceğim. 24 Haziran’da toplumumuzun tüm kesimleriyle hep birlikte millet ittifakıyla sandıkta TAMAM diyeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

    DİDEM ENGİN CHP’NİN YILMAZ BİR NEFERİ OLARAK YORULMAK NEDİR BİLMEDEN SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

    Milletvekili aday listelerinin açıklanmasından hemen sonra sosyal medya hesaplarından bir açıklama paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, “2015 yılında bana önseçimle CHP Milletvekili olma onuru yaşatan, sevgisini ve desteğini her zaman hissettiren tüm parti emekçilerimize çok teşekkür ediyorum. 27. dönemde milletvekilliğine devam etmem için genel merkeze dilekçe yazarak imza veren binlerce parti emekçimize çok teşekkür ediyorum. Milletvekilliği yaptığım 3 yıl boyunca halkımızın sorunlarını çözüm yollarıyla birlikte en etkili şekilde gündeme getirmek için gerek parlamento içinde gerekse parlamento dışında sahada var gücümle çalıştım. Partimizi ve ülkemizi temsil ettiğim Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi gibi uluslararası parlamentolarda, bu temsiliyeti en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Her zaman halkımızla iç içe dertlerine deva olmak için elimden gelen çabayı sarfettim. Bugüne kadar partimizin her kademesinde yürüttüğüm mücadeleyi bundan sonra da sürdüreceğim ve partimizin neferi olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinden azimle çalışmaya devam edeceğim. Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. 24 Haziran’da toplumumuzun tüm kesimleriyle hep birlikte millet ittifakıyla sandıkta TAMAM diyeceğimize yürekten inanıyorum.” demişti.

    SULTANGAZİ VE GAZİOSMANPAŞA’DA SEÇİM OFİSLERİ AÇILIŞINA KATILDI

    Milletvekili aday listelerinde yer almamasına rağmen, partisini iktidara taşımak için gece gündüz demeden sahada yoğun bir biçimde çalışmaya devam edenDidem ENGİN, Gaziosmanpaşa ilçesi merkez ve Karadeniz mahallerindeki 2 seçim ofisi ile Sultangazi ilçesi Esentepe ve 75 Yıl mahallelerindeki seçim ofislerinin açılışlarına katıldı. Didem ENGİN, “Seçim ofislerimize vatandaşlarımızın büyük bir ilgisi var. Bu ilgi halkımızın 16 yıllık tek başına AKP iktidarına artık yeter diyeceğinin göstergesidir. Hep birlikte 24 Haziran’da başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

    SARIYER PINAR MAHALLESİ’NDE VE KAĞITHANE’DE İFTARLARA KATILDI

    Sarıyer Belediyesi’nin Pınar Mahallesi’nde düzenlediği ve CHP Kağıthane İlçe Başkanlığı’nın Kağıthane merkezde düzenlediği iftarlara katılan Didem ENGİN, masaları tek tek ziyaret ederek, iftarlara katılan vatandaşlarımızı dinledi ve halkımızla birlikte orucunu açtı.

    SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ETKİNLİKLERİNE AKTİF KATILIMA DEVAM

    Sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine de aktif bir şekilde katılmaya devam eden Didem ENGİN, Kangal Dernekler Federasyonu kadın ve gençlik komisyonların düzenlediği tiyatro ve konser etkinliğine de katılarak bir konuşma yaptı, emek veren kadınları ve gençleri tebrik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir