• CİĞER FESTİVALİNE BÜYÜK İLGİ

    Küçükçekmece Belediyesi, Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlediği Edirne Ciğer Tava Festivali’nde binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Renkli görüntülerin oluştuğu festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalde vatandaşlara 2 ton Edirne tava ciğeri dağıtıldı.

  • Festivale İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Şamil Ayrım, Alev Dedegil ve binlerce vatandaş katıldı.

    BAKAN SOYLU KÜÇÜKÇEKMECELİLERE SESLENDİ

    Seçim çalışmaları kapsamında Küçükçekmeceli vatandaşlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu alanı dolduran binlerce vatandaşa seslendi. Konuşmasında, Terör örgütü PKK’ya gözdağı veren Süleyman Soylu 31 Mart Yerel seçimleri için Küçükçekmeceli vatandaşlardan destek istedi.

    BAŞKAN TEMEL KARADENİZ’DEN BİRLİK MESAJI

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece’de 5 yıldır yapılan hizmetleri anlatarak, festivallerin de ilçede hız kesmediğine dikkat çekerek, “ Ne yaparsak ne kadar hizmet edersek edelim önemli olan gönül köprüleri kurmaktır. İnşallah yeni dönemde gönül belediyeciliği anlayışımızla sizlerle daha çok kaynaşacağız. Daha çok aranızda olacağız. Bugün burada Trakya, Rumeli,Balkan kökenli vatandaşlarımızın yakından bildiği Edirne Tava Ciğeri ikram ederek, ülkemize ait lezzetleri beraberce tadıyoruz. Ve yine bu meydandan birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Küçükçekmece’de birliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

    “KÜÇÜKÇEKMECE’DE MUTLUYUZ”

    Festivale katılan Fatmiya Bayraktari isimli vatandaş, festivalde keyifle vakit geçirdiğine dikkat çekerek,  “Mutluyuz, huzurluyuz. Küçükçekmece’de Temel Başkanımızı çok seviyoruz. Bu tür festivallerin devamını diliyorum” diye konuştu.

    Edirne Ciğer Tava Festivalinde bölgenin yerel sanatçıları Rumeli Orhan- Kemal, Soner Özbilen, Sabriye Sayın ve Sevim Balkan sahne aldı. Katılımcılar, sanatçıların seslendirdikleri birbirinden hareketli şarkılara oyunlarla eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir