• CİLTTE GENÇLEŞME TÜYOLARI

    Uzman Dr. Kadriye Akar, Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği söyleşide ciltte sağlıklı gençleşme yöntemlerini anlattı.

  • Yeşilyuva İlkokulu’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Gönül Elçileri’ projesi kapsamında Küçükçekmeceli kadınlarla buluşan Kadriye Akar, genç ve sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenleri paylaştı.

    “SAĞLIKLI İNSANIN CİLDİ GÜZELDİR BENİM SLOGANIM”

    İnsanın en büyük organının cildi olduğunu kaydeden Akar, “Bu organın genç ve sağlıklı görünmesi için tedbir almalıyız. Sağlıklı insanın cildi güzeldir benim sloganım. Biz beslenmemizle, yaşam tarzımızla düzgün bir hayat yaşıyorsak cildimiz güzel gözükecektir. Cildimiz ne kadar güzelse biz de kendimizi o kadar güzel hissedeceğiz” dedi.

    “CİLDİNİZİ ZEYTİNYAĞI VE YUMURTA İLE BESLEYİN”

    Bilinenin aksine insanın cildini güzel tutmak için çok para harcamasına gerek olmadığını da ifade eden Akar, “Unutmayın evinizde bir hazine var. Evinizde bir sürü malzeme var. Kleopatra neden süt banyosu yapıyordu çünkü laktik asit gençleştiriyor. Mesela sizde yoğurdun içine yumurta, zeytintyağı  katıp cildinizi besleyebilirsiniz” diye konuştu.

    “GÜZEL GÖRÜNMEK HERKESİN HAKKI”

    Yaşlanmayla birlikte gözlerde kaz ayakları, gözaltı çökmeleri, alt dudak incelmesi olduğunu çenenin ileri çıkması gibi sıkıntılar yaşandığını da belirten Kadriye Akar, “Tüm bu sorunların çözümleri için gençleştirici peeling, iplerle ameliyatsız yüz germe yapıyoruz. Güzel görünmek herkesin hakkı. Bunda utanılacak bir şey yok. Bu insanın başarısını da çok etkiliyor” dedi. Program sonunda ise okul müdürü Metin Karasu, Uzman Dr. Kadriye Akar’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir