• ÇINAR KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ

    2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ilk ders zilini çalan Esenyurt Ekrem İnci Ortaokulunu ve Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılışını gerçekleştiren, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eğitime açılan Çınar Kolejini ziyaret etti.  

  • Toy “Eğitim destekçisi”

    Çınar Koleji Esenyurt Kampüsü Müdürü Ertuğrul Toy, yaptığı açılış konuşmasında eğitime verdiği desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

     “Eğitimde üst sıralardayız”

    Çınar kolejinde öğrencilerin yoğun ilgisi ve çiçeklerle karşılanan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu. Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt artık eğitimde merkez ilçe haline geldi belediyemiz bünyesinde projelerini gerçekleştirdiğimiz okullar ve yatırımcıların yaptığı okullar ile eğitimde üst sıralardayız. 15 Temmuz gününden itibaren bu ülkeyi 3’ncü sınıf bir ülke yapmaya çalışanlar ve onların yandaşları hala bu büyük projelerin gerçekleştiğine şaşkınlar. Bizler 27 gün boyunca vatan nöbeti beklerken bir taraftan da yatırımlarımıza ve projelerimize durmadan devam ettik. Onların bu alçak oyunlarına karşı biz milli irademizin istediklerini projeye döktük” dedi.

    15 Temmuz Sergisi

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Çınar Kolejini ziyaretinde okulun 15 Temmuz resim sergisini gezerek incelemelerde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir