• ÇOCUK MECLİSİ’NDE 23 NİSAN ÖZEL OTURUMU

    Küçükçekmeceli çocuklar, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi’nde bir araya geldi.

  • Küçükçekmece Belediye binasında bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Çocuk Meclisi’ne katılan çocuklar Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e istek ve önerilerini sunarken, meclisi öğretmenler ve veliler de izledi.

    “BU VATAN KOLAY KAZANILMADI’’

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; “Ulu Önder Mustafa Kemal’in çocuklara armağan ettiği bu bayramın başka bir örneği yok. 23 Nisan’ı sadece çocuk bayramı olarak düşünmemek, ulusal egemenliğin de altını çizmek gerekiyor. Bu vatan kolay kazanılmadı. Bu bayrak kolay dalgalanmadı. İnşallah hepiniz vatanınıza, milletinize layık insanlar olursunuz. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir üslubunu ülke için ne kadar kıymetli olduğunun farkına her geçen daha fazla varıyoruz’’ diye konuştu.

     “BİZİM DE NİCE FİKİRLERİMİZ VAR”

    Meclis Başkanı olarak görev alan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencisi Ekin Akkanat; “Bize bu bayramı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyor ve saygıyla anıyorum. Bizim de nice fikirlerimiz var. Bu fikirlerimizi paylaşmak ve amaçlarımız doğrultusunda büyümek istiyoruz. Biz çocuklar bir günlüğüne de olsa içimizdeki coşkuyu çocukça yaşamak istiyoruz. Bize bu imkânları sağlayan, Küçükçekmecemizi daha güzel bir hale getiren, bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e teşekkürlerimizi borç biliriz’’ dedi.

    Katılımcıların sorularını da cevaplayan Başkan Temel Karadeniz, çocuklar için hayata geçirdiği projeleri anlattı. Program sonunda ise Başkan Karadeniz, çocuklara satranç takımı hediye etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir