• ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ

    Avcılar Belediyesi okul öncesi eğitimi verdiği çocukları, hayvan sevgisini öğretmek için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde hayvanlarla buluşturdu.

  • Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ nin eşlik ettiği, Avcılar Belediyesi Kent Enstitüleri Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinde öğrenim gören çocuklar, Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundu. Hayvanları daha yakından tanıma fırsatı bulan minikler, Başkan Toprak’la beraber hayvanları sevebilmenin mutluluğunu yaşadı. Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara üzerinde hayvan figürleri bulunan balonlar armağan edilirken, sokak hayvanlarına ve doğada bizimle birlikte yaşayan canlılara nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı.

    Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim’de düzenlenen Dünya Hayvanları Koruma Gününü bütün bir haftaya yayacaklarının altını çizdi. Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Kent Enstitüleri Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinde öğrenim gören bütün yaş guruplarından öğrencilerin bir hafta boyunca hayvanlarla buluşması sağlanacak.

    12

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir