• ÇOCUKLARIMIZI KİTABA VE SPORA YÖNLENDİRELİM

    Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin sertifika ve lisansları törenle verildi.

  • Büyükçekmece Belediyesi hizmet binası avlusunda gerçekleştirilen sertifika törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

     “Spor tesislerimizin sayısı artacak”

     Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin kültür ve sanat alanı gibi spor alanında başarılı bir ilçe olduğunu belirterek; “Basketbolda, voleybolda ve futbolda göğsümüzü kabartan kulüplerimiz var. Ayrıca ferdi sporlarda çocuklarımızın elde ettiği başarılar bizleri mutlu ediyor. Büyükçekmece’deki spor tesislerinin sayısını arttırarak çocuklarımızın çok daha modern ve çok daha iyi ortamlarda spor yapabilmelerinin önünü açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    “Anne babalara büyük görev düşüyor”

     Başkan Akgün, öğrenci velilerine de seslenerek çocuklarını spor ve kitap okumaya teşvik etmelerini istedi. Başkan Akgün şunları söyledi: “1. Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri’ni düzenledik. Bu yıldan sonrada çok daha kapsamlı olarak devam edecek. Büyükçekmece ailemizin kitap günlerine ilgisi çok yoğun oldu. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalabilmesi ve kendilerini çok daha iyi yetiştirebilmelerinin yolu çok okumaktan ve spordan geçer. Bunun için siz değerli anne babalara büyük görev düşüyor. Çocuklarınızın daha çok kitap okumaları ve spor yapmalarını sağlayın. Onları teşvik edin. Bizde Büyükçekmece Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmayı sürdüreceğiz.”

    Yapılan konuşmaların ardından Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Yaz Spor Okulları’ndan mezun olan öğrencilere sertifika ve lisanları takdim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir