• CUMHURİYET EN BÜYÜK DEĞERİMİZ

    Küçükçekmece Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümünü, fener alayı yürüyüşü ve Yusuf Güney konseri ile kutladı.

  • Selçuklu Parkı Amfi Tiyatroda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel konserinde Yusuf Güney sevilen şarkılarını Küçükçekmeceliler için söyledi. Konsere Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.

    “CUMHURİYET EN BÜYÜK DEĞERİMİZ”

    İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Temel Karadeniz, herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum yıldönümü, 94’üncü yıldönümümüzü kutluyoruz. İnşallah daha nice yıllar bu ay-yıldız, başımızın üzerinde dalgalanacak ve aynı topraklarda yaşamanın güzelliğini beraber coşkuyla yaşayacağız. Her geçen gün değerini daha iyi anlayacağız. Emin olun Cumhuriyet en büyük değerimiz. Ama Cumhuriyeti sadece bir bayram anlayışıyla kutlamamak gerekiyor. Cumhuriyet bir yaşam biçimi. Aslında Cumhuriyet yönetim şeklinden ziyade çözüm şeklidir. Çünkü birbirinin kültürü, anlayışı, dili yaşayışı farklı olan insanların bir arada yaşayabileceği en temel çözümdür” dedi.

    “MEVZİLERİMİZİ TERK ETMEYECEĞİZ”

    Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da “Hepinizin bildiği gibi çok zor zamanlardan geçiyoruz, çok büyük hainlikler yaşadık. 15 Temmuz bize şunu hatırlattı, biz asla mevzilerimizi kaybetmeyeceğiz, vatanımızı böldürtmeyeceğiz, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı dindirtmeyeceğiz, bayramınız kutlu olsun ” diye konuştu.

    SAHNE YUSUF GÜNEY’İN

    Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan ünlü şarkıcı Yusuf Güney en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar da konser coşkusuna ortak olarak ünlü sanatçının şarkılarına hep birilikte eşlik etti. Ayrıca konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Temel Karadeniz ve Kaymakam Harun Kaya sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

    cumhuriyet-bayrami-konseri-7

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir