• CUMHURİYET İÇİN BULUŞTULAR

    Küçükçekmece Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yıldönümünü muhteşem bir konserle kutladı. Sanatçılar binlerce vatandaşla birlikte Cumhuriyet selfiesi çektirdi.

  • Halkalı Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde Metin Özülkü şefliğinde Hakan Aysev, Burak Kut, Eda Özülkü, Ferda Anıl Yarkın ve Reyhan Karaca sahne aldı. Dev isimler Küçükçekmece’de Cumhuriyet için şarkı söyledi. Konsere Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere binlerce vatandaş katıldı.

    İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Temel Karadeniz, herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Bugün hem çok gururlu hem de çok üzgünüz. Cumhuriyetimizin 93. yılı olduğu için gururlu, üç şehidimiz için üzgünüz. Biz her zaman Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Bu ülkenin bir tek çakıl taşını vermeyeceğiz.  Başta Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
    “BUGÜN DİK DURMA GÜNÜ”

    Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da “Cumhuriyetimizin 93. yılını yedi düvele karşı şanlı bayrağımızı dalgalandırarak kutlayanlara selam olsun. Bugün bizim 15 Temmuz’da olduğu gibi dik durma günümüz. Onlarca şehit de versek bu ülkenin parçalanmasına müsade etmeyiz” diye konuştu.

    En güzel parçalarını sevenleri için seslendiren sanatçılar teker teker performanslarını sergiledikten sonra, Metin Özülkü yönetiminde hep bir ağızdan şarkı söyleyerek konseri taçlandırdı. Konserde ayrıca sanatçıların vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet selfiesi de çektirmesi renkli görüntüler oluşturdu. Konser sırasında Küçükçekmece Belediyesi tarafindan ise Cumhuriyetimizin 93. yılı dolayısıyla havai fişek gösterisi sunuldu. Ayrıca konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir