• CUMHURİYET KUPASI YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

    Bakırköy Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği etkinlikle görsel bir spor şölenine imza attı.

  • Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yıl içerisinde ücretsiz kurslarda yetişen gençlerin ve ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin katılımıyla gerçekleyen ‘Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları’ düzenlendi. Yarışlar sırasında izleyenlerin ve ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.

    Genç sporcuların muhteşem performansına sahne olan etkinliğe Bakırköy Belediyesi’nin ‘Bakırköy de spor yapmayan kalmasın’ projesine katılan sporculardan yüzme, paletli yüzme yarışmalarına yaklaşık 500 sporcu katıldı. Ayrıca çocuklar jimnastik gösterileriyle aileleri büyüledi.

    Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan ve bu konuda Bakırköy Belediyesinin imkânları seferber eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu: “Biz gençlerimiz için ne yapsak azdır, bizler her şeye rağmen “Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını yetiştirmeye devam ediyoruz. Spora verdiğimiz desteğimiz ile hem çocuklarımızı evde bilgisayar başından kurtarıp spora kazandırmak hem de milli takımlara varacak düzeyde sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz.”  dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir