• DEMOKRASİMİZ YAŞAYACAK

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 15 Temmuz darbe girişimine karşı hayatları pahasına kahramanca direnen demokrasi şehitlerinin asla unutulmayacağını belirterek; “Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasimizi sonsuza kadar yaşatacağız” ifadesini kullandı.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, hain darbe girişimine karşı Türk milletinin çok önemli bir demokrasi sınavı verdiğine vurgu yaptı.

    Başkan Akgün mesajında şu ifadelere yer verdi:

    15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize kastetmek isteyen vatan hainlerine karşı canları pahasına kahramanca direnerek hayatlarını feda eden demokrasi şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Toplum olarak, 15 Temmuz tarihinde demokrasi için verdiğimiz mücadele önümüzdeki döneme de ışık tutacaktır. Darbe girişiminin arkasındaki karanlık emellere geçir vermemenin en etkili yolu birlik ve berberliğimizi daha da pekiştirmektir. Kurtuluş, bağımsızlık ve özgürlüğümüz için Cumhuriyet ve demokrasimizin korunması için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve özellikle de 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize kastetmek isteyen hainlere karşı kahramanca direnerek, hayatlarını feda eden demokrasi şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasimizi sonsuza kadar yaşatacağız.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir