• DEMOKRASİYE KATKI NÖBETİ

    Avcılar Belediyesi, Muhtarlara, Seçim Kurulu ve Nüfus Müdürlüğüne faaliyet kolaylaştırıcı destek hizmet sağlıyor.

  • 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda oy kullanmak için, 18-26 Şubat tarihleri arasında askıda kalacak olan ‘Seçmen Listeleri’, Avcılarlı vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi ve bilgi alabilmesi için muhtarlıkların yanı sıra belediyeye ait birçok noktaya daha konuldu.

    AVCILAR BELEDİYESİ 9 NOKTADA VATANDAŞIN HİZMETİNDE 

    16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için seçmen listeleri Muhtarlıklarda asılmaya başladı. 18-26 Şubat tarihleri arasında askıda kalacak olan seçmen listelerinde oy kullanmasında yasal olarak sıkıntı olmadığı halde ismi bulunmayanlar ya da adresiyle ilgili sıkıntı yaşayanlar bu süreç içerisinde itirazda bulunabilecekler. İtirazda bulunacak olan şahıslar Nüfus Müdürlüğüne ya da İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına müracaat edebilecekler.

    HİZMET HAFTA SONU DA DEVAM EDİYOR 

    Avcılar Belediyesi de vatandaşların seçmen listelerine daha rahat ulaşabilmesi, kontrol edebilmesi ve bilgi almak için yapacakları başvurularla yakından ilgilenebilmek için Muhtarlıklara ek olarak ilçenin 9 noktasında hizmet verecek. Hafta sonları da çalışacak olan merkezlerin isimleri ise şöyle; Avcılar Belediyesi Halk Masası, Barış Manço Kültür Merkezi, Cihangir Kent Evi, Denizköşkler Gençlik Merkezi, Gümüşpala Eski Muhtarlık Binası, Firuzköy Gençlik Merkezi, Firuzköy Kent Evi, Tahtakale Kent Evi, Ispartakule Gençlik Merkezi.

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de seçmen listelerinin asılı olduğu ve hafta sonu çalışarak hizmet veren merkezleri ziyaret etti. Seçmen bilgilendirme noktalarında çalışan personelle sohbet eden Başkan Dr. Toprak kendi ismini de kontrol ederek, “ Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. Biz de hemşehrilerimizin daha rahat bir şekilde seçmen listelerine ulaşabilmeleri, kontrol ve bilgi almaları konusunda yardımcı olabilmek için bu noktaları oluşturduk. Vatandaşlarımız hafta içi de hafta sonu da belediyemize ait bu merkezlerden faydalanabilirler ” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir