• DENİZDE ZAFER COŞKUSU

    Bakırköy Belediyesi’nin organizasyonuyla Bakırköy İskelesinden denize açılan yüzlerce teken sahibi Florya Atatüğrk Deniz Köşkü önüne giderek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve bütün kahraman şehitlerimizi andılar.

  • Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliğe Bakırköy’deki balıkçı barınaklarındaki yüzlerce  balıkçı ve  tekne sahiplerinin destek verdiğini bildirdi.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yüzlerce Bakırköylü ile beraber gittiği teknede yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının onurlu mücadelesi sonunda bizlere hediye ettikleri 30 Ağustos Zafer’inin yıldönümünde Ata’mızı ziyaret ediyoruz.150  tekne dolusu Cumhuriyet yurttaşı ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının son yıllarını geçirdiği Florya Atatürk Deniz Köşkü’ne geldik ve , ebedi önderimizin şahsında şanlı zaferinizi taçlandıran şehitlerimizi selamladık. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve bütün kahraman şehitlerimizi saygıyla, minnetle, şükranla ve özlemle anıyoruz.”

    KERİMOĞLU:ATATÜRK KÖŞKÜ’NDE BAYRAK YOK, KINIYORUM

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu konuşmasında Florya Atatürk Deniz Köşkü’nde bayrak bulunmamasını da kınayarak şunları ifade etti:” TBMM’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan Florya Atatürk Deniz Köşkü’nde tek bir bayrak bulunmamasını da kınıyorum. Bahane üreterek milli bayramları halkın gözünden kaçıranları da kınıyorum. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan ilerlemeye söz veriyoruz.”

    DENİZDE BAYRAK AÇILDI

    Etkinlik sırasında Bakırköy Belediyesi yüzme okulu öğrencisi 6 genç de denizde Türk Bayrağı açtılar.

    img_0475

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir