• DENİZLE İLK DEFA TANIŞTILAR

    Avcılar’ın başarılı derneklerinin başında gelen Avcılar Engelliler Derneği yine anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek bugüne kadar denizle tanışmayan çok sayıda engelliyi denizle buluşturarak felekten bir gün geçirmelerini sağladı.

  • Piknik organizasyonu ile ilgili konuşan AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, ‘ özellikle Yeşilkent’ten aldığımız 30 aile içerisinde çocukların birçoğu denizle tanışmamıştı. Onlar adına çok sevindim. Onların keyfi ve mutluluğu gerçekten görülmeye değerdi’ şeklinde konuştu.

    Açıklamalarına devam eden Ahmet Halit Vardar, “Geçtiğimiz günde iki otobüsü tamamen doldurarak engeli kardeşlerimizi aileleri ile birlikte Tekirdağ Kumbağ’da mangal keyfi yaptırdık. Daha sonra da vatandaşlarımızı denizle buluşturduk” dedi.

    İLK DEFA DENİZE GİRENLER OLDU

    Tekirdağ Kumbağ plajındaki vatandaşlar, Avcılarlı özel insanların denizle buluşmasını büyük bir keyif ve mutlulukla izledi. Bazı vatandaşlar ise alkış tuttu. Öte yandan deniz keyfinde duygusal anlar da yaşandı. Tekerlekli sandalyeleri ile deniz kıyısına gelen Avcılarlı vatandaşlar, kumsalda bulunan gönüllüler yardımıyla denize girdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir