• DERDİN DERMANI OLDULAR

    Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, son 3 ay içerisinde 535 hastaya evde bakım hizmeti verdi. 

  • Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda oluşturulan evde bakım hizmeti vatandaşların derdine derman oluyor.

    “Başkan Akgün’e minnettarım”

    Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında toplam 535 hastaya evde bakım ve sağlık hizmeti veren Büyükçekmece Belediyesi, bu kez de 61 yaşındaki R.K’nin imdadına yetişti.  Kemik kanseri olan ve çok sayıda ameliyat geçiren R.K’ye bakım sürecinde yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, hastayı her gün ziyaret ederek evde bakım hizmetini titizlikle gerçekleştiriyor.  Büyükçekmece Belediyesi’nin hasta nakil ambulansıyla her ay Halkalı’da bulunan İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kontrole götürülen R.K,  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e minnet duyduğunu belirtti.

    “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” 

    Bakım ve yardıma muhtaç tüm vatandaşlara, gece gündüz demeden 24 saat boyunca kesintisiz olarak hizmet verildiğini ifade eden Başkan Dr. Hasan Akgün, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Hastanelerden taburcu olan ve evde bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız sağlık işleri ekiplerimiz tarafından gözetim altında tutulmaktadır. Bakıma ve yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımız Büyükçekmece Belediyesi’yle iletişime geçebilir” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir