ALTIN 2.246,810,16%
BITCOIN 2146201-1,51%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Destek Başkan Kara’dan, Galibiyet Çatalcaspor’dan

Destek Başkan Kara’dan, Galibiyet Çatalcaspor’dan

ABONE OL
12 Kasım 2018 10:51
Destek Başkan Kara’dan, Galibiyet Çatalcaspor’dan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemizde spor kültürünü geliştirmek adına spora ve sporculara desteklerini esirgemeyen Başkan Cem Kara,  Çatalcaspor’u da bir an olsun yalnız bırakmıyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın tribünden takip ettiği mücadelede Çatalcaspor, TFF 3.Lig ‘in 12. haftasında, kendi sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

Çatalcaspor ikinci Yarıya Muhteşem Döndü

Heyecanın bir an olsun eksilmediği maçta Çatalcaspor, ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen, ikinci yarı muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Çatalcaspor. 12.hafta mücadelesinde Van Büyükşehir Belediyespor’u Emre ve Barış’ın golleriyle 2-1 yendi.

Takım oyuncuları, maç sonunda skorun sevincini tribündeki taraftarla ve takıma desteğini esirgemeyen Başkan Cem Kara ile paylaştı. Başkan Kara, Çatalcaspor’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve desteğinin süreceğini belirtti.

Çatalcaspor Aldığı Galibiyet ile 6.Sıraya Yükseldi

Van Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyet ile 12.haftayı 19 puanla 6.sırada tamamlayan Çatalcaspor, ligin 13.haftasında 17 Kasım Cumartesi günü, deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: