• ‘DESTEK OL ENGEL OLMA ENGELSİZ BULUŞMA’

    Beykent Rotary Kulübü’nün düzenlediği ‘Destek Ol Engel Olma Engelsiz Buluşma’ etkinliği büyük ilgi gördü.

  • Beykent Rotary Kulübü Başkanı Neşe Şenman yaptığı konuşmada, “  İleriki günlerde temelini atacağımız Bölgemize sayısız proje ve etkinlikler sunacağımız, Rotary Toplum Birliğindeki partnerimiz olan Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin ev sahipliğinde geleneksel olmasını düşlediğimiz, bu etkinliğimize Bölgemizdeki birçok STK’larımızı , Belediyelerimizi ve Siz Dostlarımızı davet ederek Engelli Dostlarımızla olan bu birliktelikteki mutluluğumuza ortak etmeyi istedik”dedi.

    Jpeg

    Şenman, “Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı olmasını dilediğimiz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başında,  Beykent  Rotary Kulübü olarak okul için kullanabilecekleri hediyelerimiz ile, yemekli, eğlenceli, eğitici kısacası hem engelli dostlarımızı hem de ailelerinin mutluluklarına sebep olmanın onurunu ve gururunu , içerisin de siz değerli gönül birliği yaptığımız misafirlerimizle bu güzel günü birlikte yaşayacağız. Rotary’nin felsefesi doğrultusunda sayısız olarak gerçekleştirdiğimiz engellilere yönelik projelerimiz, eğitime ve toplumun birçok eksiklik duyduğu alanlardaki farkındalık yaratan çalışmalarımıza şahit olunduğu gibi bundan sonra da bu proje ve etkinliklerimiz devam edecektir. Marmara Ereğlisi’nde gerçekleştirdiğimiz Engelli Salıncağı projemizi önümüzdeki günlerde yine engelli dostlarımızın  hizmetine açacağımızın müjdesini şimdiden sizlere vermek ayrı bir gurur vesilesidir” şeklinde konuştu.

     

    Beykent Rotary Kulübü Başkanı Neşe Şenman konuşmasının devamında ise, “Ülkemizi ve insanlarımızı seviyoruz, bu sevgi toplumun ihtiyaç duyduğu konulara eğilmemizi, sorumluluklarımızı ve duyarlı olmamızın gerekliliğini ortaya koyuyor. STK lar, Belediyeler ve dostlarımız ile çok güzel işlere imza atacağımıza bu toplumun hak ettiği yere gelmesi için çaba sarf edeceğimize Beykent Rotary Kulübü olarak yürekten inanıyoruz!” dedi.

    Şenman ayrıca etkinliğe destek veren; Beylikdüzü ve Büyükçekmece Belediyelerine, Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetimine, Uzman Klinik Psikolog İrem Kaşıkçıya, İlizyonist Yeşim Obüs, Müzik Öğretmeni Zafer Türkkan, UR 2420.Bölge GDG Rtn.Mehmet Sabri Görkey ve Eşi Aylin Görkey, UR2420. Bölge Guvernör Yardımcıları Rtn.Aysel Akbulut ve Rtn. Muzaffer Başaran,Kulübümüzün Guvernör Özel Temsiliğini yapmış olan Rtn.Ali Doğan, UR 2420.Bölge Silivri Rotary Başkanı Rtn.Mustafa Yazıcı, Büyükçekmece Rotary Kulüp Sekreteri Rtn.Sibel İnan ve Rtn.Fırat Çapalar, Silivri Dönem Sayman ve Batman Makinalarının sahibi Rtn.Sezai Batman’a  LOTUS Belgeleri ve Kulüp Flamaları teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir