• DEV İSİMLER BÜYÜKÇEKMECE’DE ANILDI

    Büyükçekmeceli sanatseverler, Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği, “Büyük Bestekarlar (5 Selahattin) Türk Sanat Musikisi Konseri”ne yoğun ilgi gösterdi.

  • Büyük bestekarlar Selahattin Altınbaş, Selahattin Erköse, Selahattin İçli, Selahattin İnal ve Selahattin Pınar’ın (5 Selahattin) TSM bestelerinin seslendirildiği konser Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Cengizhan Sönmez’in şef olarak yer aldığı konserde onur konuğu sanatçı Gülşah Sönmez de sahne aldı.

    “Muhteşem bir gece yaşadık”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına konuşma yapan Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, “Sevgili sanatsever dostlar bu salonu böylece doldurdunuz sizlerin karşısında yine muhteşem bir gece yaşatan bu ekip karşısında saygıyla eğiliyorum. Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği eski kurucularından Reşit Kızılkan’ın ruhuna selamlar gönderiyorum. Onun deyimiyle Büyükçekmece’de yaşamak bir sevda. Büyükçekmece sevdalısı olan Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Hayrettin Şener’e ve sayın şefimiz Cengizhan Sönmez’e ve koroya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir