• DEVLET HASTANESİ AÇILIYOR

    Büyükçekmece ilçesi Beykent'te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi. 

  • 40 bin metrekareden oluşan 300 yataklı yeni devlet hastanesinin tüm iç ve dış cephesini en ince ayrıntısına kadar temizleyen Büyükçekmece Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştirerek 7 katlı binayı pırıl pırıl yaptı.

    “İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun”

    Türkiye’ye örnek olacak bir hastanenin yapıldığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yeni devlet hastanesinin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyin başı sağlıktır. Hastalarımızın şifa bulacağı çok güzel bir hastane oldu. Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere, her konuda en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan yeni devlet hastanesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Mimarsinan mevkiinde yapımı süren Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıncaya kadar Büyükçekmece  sahildeki acil serviste geçici olarak bu hastaneye taşınacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir