• DİCLE ÜNİVERSİTESİ’NDE YANGIN ÇIKTI

    Diyarbakır’daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Radyoloji Bölümü’nün yanındaki teknik bakım servisinde yangın çıktı.

  • Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde saat 13.00 sıralarında zemin katının 2 kat altında bulunan Radyoloji bölümünün yanındaki Teknik bakım servisinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Duman hastanenin bütün katlarına yayılırken, hasta ve yakınları da hızla tahliye edildi. Yangının çıkış noktasına yakın olan ameliyathanelerde bulunan hastalar ile yanındaki yoğun bakım ünitesinde tedavi görenler çıkarılarak ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi.

    Korku ve paniğe neden olan hastane yangınına itfaiye ekipleri müdahale ederken, yaklaşık bir saat sonra alevler kontrol altına alındı ve duman tahliyesine başlandığı belirtildi.

    CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

    Yangının çıktığı hastaneye gelen Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Talip Gül, yangının teknik bakım servisinde güç kaynaklarının bulunduğu yerde çıktığını ve yangının kontrol altına alındığını, bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığını söyledi. Rektör Prof.Dr.Talip Gül, yangın sırasında ameliyatta bulunan hastaların da tahliye edildiğini de söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir