• DİDEM ENGİN ARA VERMİYOR

    24 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidar olması ve Sayın Muharrem İNCE’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi için saha çalışmalarını ara vermeksizin aktif bir şekilde yürüten CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, Bayrampaşa, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti. 

  • Didem ENGİN Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nın Yıldırım Mahallesi’ndeki çalışmalarına katıldı, seçim standını ziyaret ederek parti emekçileriyle bir araya geldi ve onlara çalışmaları için teşekkür etti.

    BEYOĞLU İSTİKLAL CADDESİ’NDE SEÇMENLERİN SORULARINI YANITLADI 

    Beyoğlu çalışmasında İstiklal Caddesi’ndeki seçim standındaki çalışmalara destek veren Didem ENGİN, hem broşürleri dağıttı hem de seçmenlerin sorularını yanıtladı, CHP’nin iktidarı ve Sayın Muharrem İNCE’nin Cumhurbaşkanlığı için seçmenlerden oy istedi.

    ŞİŞLİ’DE GENÇLİK KOLLARI İLE BİRLİKTE STANDLARINDAKİ ÇALIŞMALARA KATILDI

    CHP Şişli gençlik kolları ile birlikte, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın Şişli ilçesinde açmış olduğu 3 seçim standının 3’ünü de ziyaret eden Didem ENGİN, standlardaki seçim çalışmalarına katıldı ve seçmenlerin sorularını yanıtladı. Kurtuluş, Mecidiyeköy metro çıkışı ve Cevahir alışveriş merkezi önündeki standları ziyaret eden Didem ENGİN, hem seçmenlerin sorularını yanıtladı hem de standlarda çalışan tüm parti emekçilerine emekleri için teşekkür etti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir