• Doğa ve çevre resimleri Büyükçekmece’de sergilendi

    Uluslararası Çevre Ressamı Hatice Donma “Doğa ve Çevre” temalı kişisel yağlı boya sergisini Büyükçekmece Belediye Hizmet Binasında sergiledi.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner “Çocuklarımız çevre bilinci içerisinde yetiştiriliyorlar. Yetişkinlerde çok fazla çevre bilinci yok. Muratbey’de belediye başkanlığı yaptığım dönemde Çatalca’ya doğru hareket halindeyken öndeki araçtan sürekli dışarıya bir şeyler atıldığını gördük ve aracı takip ettik. Bir baktık araç tanıdık dedim çöpleri neden buraya atıyorsun? Mahcup oldu tabii. Bu çevrede yaşıyorsak çevreye sahip çıkmamız lazım. Hatice Hanım bu konuda bize öncülük etmiş. Çevre duyarlılığı içerisinde resimler yapmış. Bu sergiyi açtığım için çok mutlu oldum. Sayın başkanımız sizlere sevgi ve saygılarımızı iletmemi istedi” ifadesini kullandı.

    Ressam Hatice Donma’nın yaptığı el emeği göz nuru doğa temalı yağlı boya çalışmaları sergiyi gezen vatandaşlarda büyük hayranlık uyandırdı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir