• DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, İnönü Ortaokulu kaynaştırma öğrencisi Miraç Şeker’e sınıfta ders işlediği sırada sürpriz yaparak hayalinin gerçekleşmesini sağladı.

  • Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, İnönü Ortaokulunda 8. sınıf kaynaştırma öğrencisi Miraç Şeker’e doğum gününde sürpriz yaptı. Şeker’in öğrenim gördüğü sınıfa elinde pasta ile girerek herkesi şaşırtan Başkan Toprak, Miraç ve sınıf arkadaşlarının da katılımıyla hep birlikte pastaya üfleyerek iyi dileklerde bulundu.

    TÜRKÜZ TÜRKÜ ÇAĞIRIRIZ

    Miraç’ın küçük yaşlardan beri hayalini kurduğu bağlamayı doğum günü sebebi ile kendisine hediye eden Toprak; “ Saz bizim milletimizin, ulusumuzun 4000 yıllık enstrümanıdır. Bağlamanın bizi köklerimize bağladığını hepimiz bilmekteyiz. Aşık Veysel, dizelerinden birinde diyor ki ‘Türküz türkü çağırırız’. Türkü bilmeyen, türkü sevmeyenimiz yoktur. Türkülerle ağlanır, türkülerle gülünür, türkülerle eğlenilir. Miraç’ın bağlamayı sevdiğini öğrendik. Dedik ki doğum gününde ona bu hediyeyi verelim, özel ve güzel yavrumuz da türkülerini söylesin ve mutlu bir insan olarak geleceğe hazırlansın istedik. Doğum günün kutlu olsun” dedi.

    Miraç’ın annesi Melek Şeker de yaşadığı mutluluğu ifade ederken, Başkan Toprak’a ve Avcılar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Şeker ailesinin daha önce meydana gelen sel felaketi sırasında evi zarar görmüş, eşyaların çoğu kullanılamayacak duruma gelmişti. Şeker ailesine uzanan ilk el, yine Avcılar Belediyesi olmuştu.

    1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir