• DÖRT KOLDAN HİZMET

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan 24 mahallenin sorunlarını tespit ederek yıl boyunca her türlü hizmet için seferber oldu.

  • Büyükçekmece’de modern şehirleşmenin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Ekibimle birlikte, A’dan Z’ye ne gerektiğini tespit edip şehrimiz için önemli yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

    Ekipler dur durak bilmiyor

    2017 yılı boyunca Büyükçekmece’nin ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, vatandaşların taleplerini de değerlendirerek çalışmalarını sürdürüyor. Yol bakım ve onarımı, asfalt çalışmaları, alt yapı çalışmaları, üst yapı çalışmaları, acil durumlara müdahale eden Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri sayesinde vatandaşların ihtiyaç ve istekleri karşılanıyor. Hizmet için gece gündüz çalışan ekipler dur durak bilmiyor.

    Rekor düzeyde asfaltlama

    Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 24 mahallenin her birinde asfalta ihtiyaç duyan yolları asfaltlarken, bozulan yolların bakım ve onarımını da gerçekleştiriyor. İlçeyi dört bölgeye ayıran ekipler, her yıl olduğu bu yıl da rekor düzeyde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelinde devam eden yol, kaldırım, tretuvar, bahçe duvarı ve yağmur suyu kanalı yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

    Okullar yeni döneme hazırlandı

    Yaz tatilini fırsat bilen ekipler ilçe genelindeki okulları tek tek elden geçirerek okulların her türlü eksikliklerini de giderdi. Okullarda İç ve dış boya, tadilat, spor salonu, konferans salonu, tuvalet tadilatı, kapıların onarımı gibi birçok ihtiyacı gideren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm eksikleri gidermek için yaz boyunca mesai yaptı.

    2017 yeni projelerin yılı oldu

    Dizdariye Mahallesi Postabaşı Meydanı ve çevresinde gerçekleştirilen yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları sayesinde Büyükçekmece’yi modern bir meydana daha kavuşturan ekipler, bir yandan da Tepecik Mahallesi’nde bulunan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda tribün yapım çalışmalarını tamamlamak üzere. Mimaroba Mahallesi Büyük Atatürk Parkı’nda fitness salonu, üzeri açık ve kapalı spor sahalarının yapım çalışmaları ve Büyük Atatürk Parkı nikah salonu yapım çalışmaları sürdürülüyor.

    Başkan Akgün: Yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz

    Büyükçekmece’de modern şehirleşmenin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekiplerimizle birlikte çok çalıştık. Şehrimize hizmet ederken bir yandan asfaltlanması gereken yolları asfaltladık, bir yandan da meydanlar, spor salonları, nikah salonları gibi yeni projeleri hayata geçirmeye başladık. Sömestr ve yaz tatilini fırsat bildiğimizde de okullarımız yenilemeye koyulduk. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Büyükçekmece için her ayrıntıyı düşünüyoruz. Ekibimle birlikte, A’dan Z’ye ne gerektiğini tespit edip şehrimiz için önemli yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz.’’

    5

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir