ALTIN 2.240,44-0,13%
BITCOIN 2043277-6,10%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DR. GÜRHAN BİLGİÇ: AVCILAR’I ALACAĞIZ

DR. GÜRHAN BİLGİÇ: AVCILAR’I ALACAĞIZ

ABONE OL
13 Kasım 2018 15:24
DR. GÜRHAN BİLGİÇ: AVCILAR’I ALACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gürhan Bilgiç basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu. 2001 yılından beri Avcılar’da yaşayan Dr. Bilgiç Avcılar’da Ak Parti belediyeciliğini getireceklerini ifade etti.

Gerek sosyal yaşam alanında gerek kentsel yapılaşma konusunda Avcılar’ın Ak Parti Belediyeciliği ile hizmet edilmesi gerektiğini ifade eden Bilgiç, ‘Ak Partili belediyelerde hepimiz görmekte ve yaşamaktayız. Avcılar’a istiyoruz ki Ak Partili belediye gelsin ve Avcılar’ımıza değer katsın. Avcılar’da hizmete susadık. 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Avcılar halkına Ak Partili belediye başkanı seçtiremedik. Biz burada belkide eksik bişeyler yaptık ki belediye başkanlığını alamadık. Ben siyasi hayatımda hekim olmak sebebiylede nasıl karşıma kim geliyor her vatandaşı hastaysa ayrım yapmadan tedavi ediyorsam siyasettede bu şekilde hareket ediyorum. Avcılar halkında karşılığı olan birisiyim. Her partiden bir çok kişi siz belediye başkan adayı olan biz sizi destekleyelim. Yaklaşık 5 senedir bu söylemleri duyuyorum. Bu dönem artık Avcılar’da Ak Parti’nin belediye başkan aday adayı oldum. İnşallah partimizin takdiri ile bizi aday yapmaları durumunda gece gündüz çalışacağız ve Avcılar’ı alacağız’ dedi.

PARTİMDEN GELEN HER GÖREVİ SEVE SEVE YAPTIM

Ak Parti’den gelen her görevi ayrım yapmadan yaptığını belirten Gürhan Bilgiç, ‘Bana gelen her görevi yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Her zaman partimizin çıtasının yükselme derdi içerisinde oldum. Görev verilir yada verilmez. Göreve tabilim. Olmaması durumunda da yine aynı şekilde aday gibi çalışıp partime sonuna kadar katkı sağlayacağım’ dedi.

HER MAHALLEYE SPOR KOMPLEKSİ 

Göreve geldiği günden itibaren Avcılar’ın çıtasını daha yüksek yerlere taşıyacaklarını söyleyen Bilgiç, ’10 mahallemiz var. Bu 10 mahalleye nitelikli spor kompleksleri, kültür merkezleri yapacağız. Çocuklarımıza gençlerimize ve kadınlarımıza yaşamlarında etkili olabilecek sağlıklı bir şekilde sosyal yaşam merkezleri yapacağız. Avcılar Belediyesi‘nin yapmış olduğunu illaki yerler var ama bu alanlar Avcılar için yetersiz kalıyor. Projelerimiz hazır. Avcılar’da belediye başkanı olduğumuz zaman bu projeleri hayata geçireceğiz’ şeklinde konuştu

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: