• DRAGON YARIŞLARI BAŞLADI

    İstanbul'da geçtiğimiz yıllarda şirketler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen dragon bot yarışları ilk kez üniversiteler ve fakülteler arasında düzenlenecek

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla İstanbul Üniversitesi (İÜ) Spor Birliği Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Dragon Bot Yarışları 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde İÜ Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

    Dragon Bot Yarışları, 6 Mayıs Cumartesi günü fakülteler arasında, 7 Mayıs Pazar günü ise üniversiteler arasında düzenlenecek. Fakülteler arasında yapılacak yarışlarda birinci olan takımlar kendi üniversitelerini temsil edecekler.

    Her fakültenin birden fazla takım ile katılabileceği fakülteler arası yarışlara üniversite öğrencileri, akademisyenler ve personeller katılabilecek. Her üniversitenin tek bir takım ile katılabileceği üniversiteler arası yarışlara ise üniversitelerin kendi öğrencileri, personelleri ve akademisyenleri katılabilecek.

    Yarışmada takımlar 12 kürekçi, +1 davulcu, +2 kürekçiden oluşacak. Her takımın 2 yedek yarışmacı bulundurma hakkına sahip olacağı organizasyonda takımların en az 4 sporcusunun kadınlardan oluşma zorunluluğu bulunuyor.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir