• DUAYEN BÜYÜKÇEKMECE’DE

    Ünlü fizyoterapist Osman Şahin Büyükçekmece Cangüleç Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde öğrenci ve velileri kontrolden geçirdi.

  • Büyükçekmece ve İstanbul’un kurumsal anlamda en iyi rehabilitasyon merkezlerinden biri olan Cangüleç  Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi verdiği kaliteli eğitimin yanı sıra öğrenci ve velilere yönelik zaman zaman seminer ve farklı terapiler sunmasıyla da biliniyor.

    Yurt içi ve yurtdışında oldukça tanınan duayen fizyoterapist Osman Şahin’i Büyükçekmece Cangüleç Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne davet eden Cangüleç Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Veysel Cangüleç amaçlarının öğrenci ve velilerin yaşamsal kalitelerine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

    Osman Şahin’in fizyoterapi konusunda dünya çapında haklı bir üne sahip olduğunu anlatan Veysel Cangüleç:” Bizde hocamızla  öğrenci ve velilerimizi buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız öğrenci ve velilerimizin yaşamsal kalitesini artırmaktır. Öğrencilerimizin özellikle fiziksel rahatsızlıklarından dolayı Osman hoca ile buluşmaları bizce de güzel bir fırsattır. Zaman zaman hocamız müsait olduğunda bizi kırmayarak davetimize icabet ediyor. Tek amacımız öğrenci ve velilerimizin yaşam kalitelerini artırmaya katkı sağlamaktır” dedi. Çalışmaları ile ilgili  Gazetemize bilgi veren ünlü Fizyoterapist Osman Şahin  de Cangüleç Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Şahin şunları söyledi: ” Engelli yavrularımız ve velilerini muayene ve kontrolden geçirdik. Onların fiziksel rahatsızlıklarını ve yetersizliklerini tespit ettik. Aileleri bu konuda bilgilendirdik.Cangüleç Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde hakikaten çok değerli fizyoterapistler var. Onlarla velilerimizin birlikte neler yapmaları gerektiğini velilerimizin evde hangi hareketlere devam edip çalışmaları gerektiğini kendilerine söyledik.”

    img_5620

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir