• DÜNYA KENTİ BÜYÜKÇEKMECE

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kursiyerleri için düzenlenen motivasyon yemeğine katıldı. 

  • Kültür Müdürlüğü’nün Halk Akademisi eğitmen ve kursiyerleri için Worldpoint’te düzenlediği motivasyon yemeğine katılım çok yoğun oldu.

    “Sayısız hizmetlerde bulunuyoruz”

    Bu tip sosyal faaliyetleri yapmanın verimliliği arttırdığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Toplu beraberliklerin her zaman önemli olduğunu düşünüyorum. Çok yorucu bir dönemdeyiz. Bu dönemi birlikte atlatabilmek adına sizler için Büyükçekmece’ye sayısız hizmetlerde bulunuyoruz. Sadece yurtiçinde değil yurtdışında da ses getirecek çok önemli projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal tesis alanlarından tutun da marinalara kadar çok sayıda projemiz sizler için yapım aşamasında. Büyükçekmece dünya şehri oldu, olacak” ifadesini kullandı.

    Bir yılın yorgunluğunu attılar

    Büyükçekmece Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen “Halk Akademisi Motivasyon” yemeğine Tepecik, Muratçeşme, Sinanoba, Mimaroba, Güzelce, Kumburgaz ve Kamiloba bölgelerinden yemeğe katılan halk akademisi eğitmenleri ve kursiyerleri, başarıyla geçen bir yılın yorgunluğunu atmanın yanısıra sanatçı Gökhan Yedier’in söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

     

    Katılım yoğun oldu

    Halk Akademisi Motivasyon yemeğine Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, belediye meclis üyeleri Ahmet Şahin, Emine Demirci, Haluk Helvacıoğlu, Dilek Tekin ve Selda Gidiş Uzkan, belediye başkan yardımcıları Serap Erdil ve Başak Sancar, başkan danışmanı tarihçi ve yazar Sacide Bolcan’da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir