• DUR DURAK BİLMİYOR

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, mahallelerde yapılan park ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Mahallelerde belediye ekiplerinin bitirilmiş ve devam eden çalışmalarını inceleyen Başkan Cem Kara, beraberinde ki Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden de detaylı bilgi aldı. Başkan Cem Kara, denetlemeleri sırasında çalışan işçilerle teker teker tokalaşarak kolay gelsin temennisinde bulundu.

    Vatandaşlarla sohbet etti

    İncelemelerin yanı sıra vatandaşlarla da uzun süre sohbet eden Belediye Başkanı Cem Kara, bu sohbetlerde vatandaşların belediyeden talep ve beklentilerini dinledi, belediyenin bölgede devam eden çalışmalarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Oklalı Mahallesi’nde çevre sakinleri ile çay içerek sohbet eden Başkan Cem Kara, yol boyu gördüğü çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

    Makamda oturmayan başkan

    Çatalca’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirebilmek için çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Cem Kara, bu kapsamda Mahalle Muhtarlarıyla ’da düzenli olarak görüşüyor. Başkan Cem Kara’nın sürekli sahada olması, her fırsatta dile getirdiği “Makam odasından yöneticilik yapan bir belediye başkanı olmadığı” sözlerini destekliyor.

    Başkan Kara, “Ben hiçbir zaman makam odasından yöneticilik yapan bir belediye başkanı olmadım, olamam. Sizinle aynı mahallelerde doğup büyüdüm ve verdiğiniz yetkiyle belediye başkanı oldum. Mahallelerimizin daha da güzelleşmesi için hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuşarak kırsal ve merkez ayrımı yapmadan her mahalleye eşit mesafede hizmet götürdüklerini ve hizmetlerin devam edeceğini belirtiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir