ALTIN 2.234,27-0,40%
BITCOIN 2061680-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KÜÇÜK’ÜN ADAYLIK STARTI BALIKÇI KENAN’DAN

KÜÇÜK’ÜN ADAYLIK STARTI BALIKÇI KENAN’DAN

ABONE OL
11 Kasım 2018 16:11
KÜÇÜK’ÜN ADAYLIK STARTI BALIKÇI KENAN’DAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için startı Balıkçı Kenan’da vererek aday adaylığı başvurusunu Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığına 5 bin kişilik bir kalabalıkla gelerek yaptı.

Alanda büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Küçük bir çok sanatçı, iş adamı ve eski belediye başkanlarının da katılımıyla ilk adaylık açıklamasını Balıkçı Kenan’da yaparak basın mensupları önünde görücüye çıktı.

Adaylık başvurusunun ardından açıklama yapan Velittin Küçük, “Ben fazla konuşup sizi tutmayacağım. Beylikdüzü için neler yapacağımı, tüm projelerimi inşallah adaylık sürecinde anlatacağım. Yapacağımız projeleri Ak Parti olarak karar verip uygulayacağız. İlçe de birçok eksiklik var. Maalesef bunları çözemeyenlerle karşı karşıyayız. Biz tüm eksiklikleri ve sorunları çözmek için geliyoruz. İnşallah 2019’da Beylikdüzü’ne Ak Parti bayrağını dikeceğiz. Pazar günün bize ayırıp buraya gelen, destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: