• EFSANE KOÇ BEYLİKDÜZÜ’NE GELİYOR

    Türk basketbolunun efsane ismi Aydın Örs adının verildiği ilk ve tek spor salonunu ziyaret edecek.

  • Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı spor salonuna isminin verilecek olmasından büyük onur duyduğunu belirten Örs, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte salonda incelemelerde bulunacak

    İsmi ilk kez bir mekana verilecek olan Aydın Örs Beylikdüzü’ne geliyor. Türk basketbolunda 29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran ve basketbol tarihinde ülkemize Avrupa Kupası kazandıran ilk teknik adam olarak tarihe geçen Aydın Örs’e, Beylikdüzü Belediyesi vefasını gösteriyor. Efsane koç Örs, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu misafirliğinde, Beylikdüzü Eğitim Vadisi’nde yapılan ve kendisinin isminin verileceği kapalı spor salonunu 12 Mayıs Cuma günü, Saat 14.00’da ziyaret edecek.

     

    Aydın Örs’ün gençlerin örnek alacağı bir sporcu olduğunu ifade eden Başkan İmamoğlu, en önemli görevlerinin başarılarıyla ülkenin adını dünyaya duyuran sporcuları ve spor adamlarını onurlandırmak olduğunu söyledi. Kapalı spor salonuna isminin verilmesinin kendisine büyük gurur yaşattığını belirten Örs’ün ismi ülkemizde ilk kez bir spor salonuna verilmiş oldu. Örs, bundan dolayı büyük bir onur duyduğunu belirterek başkan İmamoğlu’na teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir