• EFSANE SALONU GEZDİ, HAYRAN KALDI

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı spor salonuna adının verileceği Türk basketbolunun efsane ismi Aydın Örs, spor salonunu ziyaret etti.

  • Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu misafirliğinde salonda incelemelerde bulunan Örs, “Harika bir tesis oluyor. Türk sporuna hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya adımın veriliyor olmasından büyük onur duydum.”  dedi.

     İsmi ilk kez bir mekana verilecek olan Aydın Örs Beylikdüzü’ne geldi. Efsane koç Örs, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Beylikdüzü Eğitim Vadisi’nde yapılan ve kendisinin isminin verileceği kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. İki katlı merkezi gezen Başkan İmamoğlu ve Koç Örs, alt katta bulunan yurt binası ile üst kattaki spor salonunun odalarını ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

    O, Basketbolun Efsanevi Birkaç İsminden Biri

    Sporun ilçede büyümesi için büyük çalışmaları olduğunu vurgulayan Başkan İmamoğlu,  “Basketbol da lokomatif branşlarımızdan biri olsun istiyoruz. Bölgede, A takımı ve alt yapıyı destekleyecek bir salon ihtiyacımız oldu. İçinde öğrenci yurdu da olan basketbol odaklı bir yer geliştirdik. İsmi ne olsun noktasında düşünürken duyarlı davrandık. Basketbol tarihinde ülkemize Avrupa Kupası kazandıran ilk teknik adam olarak tarihe geçen Aydın Örs hocamızın ismini vermek istedik. O, basketbolun efsanevi birkaç isminden. Umut ediyorum bu nokta gençlere uluslararası başarı yakalayabilecekleri bir alan olur. Açılışını en kısa sürede kendisinin de katılımı ile gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

    “Büyük Onur Duydum”

    Türk basketbolunda 29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs, “Beni buraya davet ettikleri ve tesise adımı verdikleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Büyük onur duydum. Yaşarken böylesi bir onur yaşamak elbette ki herkese nasip olmuyor. Bu tesisten alt yapılar ile Beylikdüzü İstanbulspor Basketbol takımı istifade edecek. Alt katı da yurt binası oluyor. Harika bir merkez oluyor. Türk sporuna hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diye açıklamalarda bulundu.

    aydin-ors-beylikduzunde-1

     

     

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir