• EĞİTİM BİR SEN’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

    Eğitim Bir Sen Küçükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Sabaz ve yönetim kurulu üyeleri Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’i ziyaret ederek, plaket takdim etti. 

  • Sabaz’ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında cesur, kararlı ve dik duruşundan dolayı Başkan Karadeniz’e verdiği plakette ‘’İstikbalimize, cumhuriyetimize, vatanımıza ve canımıza kasteden 15 Temmuz darbe girişimi karşısında, gösterdiğiniz dik duruş ve milli iradenin yanında saf tuttuğunuz için teşekkür ederiz’’ ifadeleri dikkat çekti.

    Sabaz, ilçe protokolüne de ziyaretlerde bulunacaklarını ifade ederek, “Darbecilere karşı ilk tutuklama kararını çıkaran yürekli savcımızı, Türkiye’nin ilk yürekli savcısı Ali Doğan’ı,  Kaymakamımızı ve İlçe Başkanımızı da ziyarete gideceğiz” dedi.

    “TÜRKİYE, DÜNYA İÇİN BAŞI EZİLMESİ GEREKEN BİR YILAN”

    Başkan Karadeniz de ziyaretin kendisini duygulandırdığını belirterek, “Bu darbenin neden yapıldığını hepimiz iyi biliyoruz. Meydanlarda hep birlikte nöbet tuttuk. Türkiye’de diriliş, uyanış kelimeleri fazlaca duyulmaya başlandı. Türkiye, dünya için başı ezilmesi gereken bir yılan gibi görülüyor. Yılanın başı küçükken ezmenin yollarını arıyorlar. Bundan sonra da bu çabaları devam edecek. Yolumuz uzun, işimiz çetin. Türkiye’de bir değişim yaşanıyor. Bu değişim kimliğimizi ve özgüvenimizi kazanmakla ilgili bir değişim. Rabbim bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Ben böyle bir eğitim kadrosuna sahip olan ilçemle gurur duyuyorum. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir