• EĞİTİME TAM DESTEK

    Esenyurt Şehitler ilkokulunda yapımı tamamlanan konferans ve etkinlik salonu için gerçekleştirilen açılış programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katılım sağladı.

  • Esenyurt Belediyesi tarafından Şehitler İlkokulu’nun konferans ve çok amaçlı salonu açılışı yapıldı. Şehitler İlkokulu’nun diğer eksikleri yine Esenyurt Belediyesi tarafından giderildi.

    Şehitler İlkokulunda gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Eryılmaz, “Okulumuza bu güzel salonu kazandıran Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na şahsım ve öğrencilerim adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

    “Hizmetlerimize devam edeceğiz ”

    Okul Müdürü Murat Eryılmaz ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Bizler Esenyurt ’un, Esenyurt’lu çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için eğitim alanında, spor alanında, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığımız hizmetlere devam edeceğiz. Sevgili çocuklarımız, gençlerimiz sizler yeter ki çalışın, vatanımıza, milletimize bağlı birer insan olun. Vatanımızın ve milletimizin birliği, beraberliği ve daha ileri seviyelere gelebilmesi için her zaman çok çalışın. Bizlerde Rabbim güç, kuvvet verdiği müddetçe sizlere elimizden gelen bütün desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

    Açılış töreni konuşmalar ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve müzik öğretmenlerinin müzik dinletisi ile devam etti. Başkan Kadıoğlu’na ve protokol mensuplarına çiçek takdimi ile program sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir