• EĞİTİMİN SONU YOK

    Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline İş Sağlığı ve Güvenliği konularında eğitim semineri verildi.

  • Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar katıldı. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri İş Güvenliği Uzmanı Büşra Ateş ve İlk Yardım Eğitmeni Saime Özyılmaz tarafından verildi.

    HEPİNİZDEN MEMNUNUM
    Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline verilen uygulamalı ve teorik eğitimlerin ardından konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik yapılan eğitimleri çok önemsediğini ifade ederek şunları söyledi: “Eğitimin sonu yok. İşimizle ilgili eğitim aldığımız zaman bunun faydasını ilk önce kendimiz görür, kendimizi koruruz. Ayrıca kaza geçiren bir arkadaşınıza ambulans gelinceye kadar yapacağımız ilk yardım belki de o arkadaşımızın hayatını kurtaracaktır. İlk yardım herkesin öğrenmesi gereken çok önemli bir konudur. Bunun dışında hepinizde son derece memnunum. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimize hem tertip ve düzen bakımından, hem de Büyükçekmece’nin temizliğine göstermiş oldukları ilgi ve titizlikten dolayı ayrı ayrı kutluyorum.”

    ÇOK ÖNEMLİ VE  ANLAMLI
    24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, TBMM’de iş sağlığı ve iş güvenliği konularında önemli çalışmalar yaptığını hatırlatarak şunları söyledi; “Bu alanda yaşanan bize göre iş cinayetlerini, özünde bu eğitimlerin doğru dürüst verilememesinden kaynaklanmaktadır. Bu açıdan bugün sizlere verilen iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimini çok önemli ve anlamlı buluyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir