• EKİPLER DURMAK BİLİYOR

    Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında hummalı çalışmalarına devam ediyor.

  • Daha yaşanabilir bir Çatalca yaratmak için çalışmalarına ara vermeden devam eden Çatalca Belediyesi, ilçenin sokak ve caddelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    Vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek onların istek ve taleplerini anında değerlendiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda ekipler ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları başarılı çalışmalarına yoğun tempoyla devam ederek, her gün bir başka nokta da Çatalcalı hemşerilerinin rahat ve huzuru için çalışma yapıyor.

    Sorunlara anında müdahale ediliyor

    Ekipler her gün ilçe içinde düzenli olarak yol kontrolleri yaparak yolların bozulan, deforme olan kısımlarında rotmiks (asfalt yama) çalışmaları ile sorunları gideriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince günlük düzenli olarak rotmiks tamiratları yapılması yanı sıra asfalt serim, asfalt bakım ve onarım, imar yollarının malzeme dökülerek kullanıma açılması, yağmursuyu kanalı imalatı ve tadilatı ile ilçede bulunan metruk yapıların yıkımı ve hafriyatının kaldırılması çalışmaları gerçekleştiriyor.

    Çalışmalar hız kesmiyor

    Çalışmalar kapsamında son olarak Erenler Sokak’ta yağmursuyu kanalı yapılırken ekipler Ferhatpaşa Mahallesi Akmeşe Caddesi civarında bulunan imar yolunu kullanıma açtı. İzzettin Mahallesi Ercan Köyü Sokak’ta malzeme serimi yapılarak yol bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. Vezir Ferhatpaşa Caddesi ve Kapalı Pazar yerinde asfalt yama çalışması yapan ekipler Orta Sofa Sokak’ta bulunan parke taş yolun onarım çalışmasını tamamladılar. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan metruk yapının yıkımını gerçekleştirerek hafriyatını kaldırdı.

    Halkımız sıkıntı yaşamasın

    39 mahallesi bulunan Çatalca’da geniş bir coğrafyaya hizmet ederek ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede gideren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Ekiplerimiz, halkımızın sıkıntı yaşamaması için ilçemizin alt yapı çalışmaları, trafik ve iklim koşulları vb. nedenlerden dolayı sokak ve caddelerinde oluşan hasarlara müdahale ederek bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir. İlçemizin her noktasındaki sürdürülen çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir