• EN EĞLENCELİ YÜRÜYÜŞ

    Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen, Roman ve Roman gibi yaşayan vatandaşların istihdam ve sosyal uyumunu sağlamak için hazırlanan Avrupa Birliği destekli “Çeşitlilikte Birlik Projesi”  kapsamında Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde yürüyüş düzenlendi.

  •  

    Çeşitlilikte Birlik Projesi dans ve müzik grubu öğrencilerinin oluşturduğu kortej eşliğinde, ilçe halkının da yoğun ilgi ve katılımıyla kardeşlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş sonunda yapılan sahne performansı çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı ve büyük alkış aldı.

    BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

    Birlik ve beraberlik mesajı veren Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurtekin Kahrıman, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ettiği konuşmasında, Çeşitlilikte Birlik projesinin öneminden bahsederek; birlik olmanın, hep beraber kardeşçe yaşamanın önemini vurguladı. Roman Derneği üyesi  Ümit Masat sosyal hayatta barış ve huzur içinde yaşamanın öneminden bahsederken, Proje Sahne ve Müzik Koordinatörü Volkan Ülker’in projenin önemiyle ilgili yaptığı konuşmanın ardından etkinlik sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir