• EN GÜZEL ESERLER SERGİLENDİ

    Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri düzenlenen törenle sertifikalarını alırken, yapmış oldukları birbirinden güzel eserlerde sergilendi.

  • Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu 2016-2017 Sergi ve Belge tören programına; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Hakkı Damat, kursiyerler ve vatandaşlar katılım sağladı.

    Açılış konuşması yapan Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Hakkı Damat tüm katılımcılara teşekkür ederek belge kazanan öğrencilerini tebrik etti. Damat ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli konuşmasını yaptı.

    Necmi Kadıoğlu; “İş hayatında daha bilgili olacaklar”

    Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği sertifika töreni ve sergi şölenine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Kursiyerlerimiz iş hayatına daha dolu ve daha bilgili bir şekilde başlayacaktır. Kazanmış oldukları sertifikalar ile kendilerine büyük katkı ve gelişim sağladılar. Esenyurttaki işyerlerinin şuanda 5 binden fazla işçiye ihtiyacı var. Biz ESBİM (Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi) aracılığı ile vatandaşlarımıza iş konusunda destek oluyoruz. Sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

    Ekrem İnci; “ Yaygın öğretimde sayımız artmaya devam ediyor”

    Kursiyerlerin yapmış olduğu eserleri beğendiğini dile getiren Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “Kursiyerlerimiz gerçekten başarılı ürünler ortaya koymuş. Örgün eğitimde 150 binin üzerinde öğrencimiz var. Bunun yanı sıra da yaygın öğretimde sayımız her geçen gün artıyor. Bu bizler adına ve Esenyurt adına güzel bir duygu. Kursları başarı ile tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

    Konuşmaların ardından Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin düzenlemiş olduğu yöresel halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı. Ardından Kaymakam Ekrem İnci, Başkan Necmi Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin ardından protokol ve katılımcılar sergi alanını gezdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir