• EN İYİ FOTOĞRAF O OLDU

    Beylikdüzü Belediyesi, en güzel fotoğrafları seçti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda genç yaşlı herkesin katıldığı coşku dolu geçen 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları açılış korteji için düzenlenen “Korteje katıl barış ve sevgiyi fotoğrafla” yarışma sonuçlandı. Amatör fotoğrafçıların kadrajıyla  şahane karelerin yakalandığı yarışmanın sonunda katılımcılar ödüllerini Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı. 

  • 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın açılışı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında oluşturulan kortejin en güzel fotoğrafları seçildi. Beylikdüzü Belediyesi’nin “Korteje katıl barış ve sevgiyi fotoğrafla” adıyla düzenlediği fotoğraf yarışması yüzlerce fotoğrafın arasından en iyilerinin seçilmesiyle sonuçlandı. 1’lik ödülünü “Coşku” adını verdiği fotoğrafıyla Hayat Çaylı, 2.’lik ödülünü “Kutlama”yla Alev Özcan, 3.’lük ödülünü ise “Uzun Bayrak” ile Onur Avcı aldı. 20 fotoğrafçı ise mansiyon ile ödüllendirildi.

    Ödüllerini takdim ederek yarışmacıları tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kortejimize katılamayanlar çok şey kaçırdı. Bir görüntünün orada fotoğraflanması, sizinle buluşması çok güzel bir emek. Fotoğraf sanatıyla uğraşanlar bakıp, görebiliyorlar.  Burada o güzel bakışını oraya veren değerli dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir