• İBB’YE EN İYİ UYGULAMA ÖDÜLÜ

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü, 35 üye belediyenin 103 projeyle başvurduğu yarışmada ödüle layık görüldü.

  • İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri Sosyal Sorumluluk Kategorisi kategorisinde “Muhtarlık Bilgi Sistemi İle Her An Yanınızdayız” projesiyle ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.“MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ İLE HER AN YANINIZDAYIZ”İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla hayata geçen “Muhtarlık Bilgi Sistemi İle Her An Yanınızdayız” projesi ile İstanbul’un 39 ilçesindeki tüm muhtarlara hızlı hizmet için ‘Muhtar Bilgi Sistemi’nin kurulu olduğu tabletler verildi.

    ‘Muhtar Bilgi Sistemi’ ile İstanbul’un 959 muhtarı mahallelerinde yaşanan her türlü problemi tabletleri aracılığıyla anlık olarak İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü’ne iletebiliyor. Tabletler aracılığıyla gönderilen fotoğraf ve konum bilgisi ile hızlı ve etkili çözüm sağlanıyor.Muhtarlar her türlü talep ve önerilerini de Muhtar Bilgi Sistemi ile İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü’ne iletebiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği bu uygulama ile daha hızlı ve etkin çözüm sağlanıyor ayrıca sorunun çözümü ve detaylı bilgi mahalle muhtarının tabletine iletiliyor. Bu uygulama ile mahallelerinin en uç noktalarına kadar hızlı hizmet sağlanmış oluyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir