• EN KEYİFLİ TATİL AVCILAR’DA

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinin karne tatiline giren çocuklar için hazırladığı ‘Çocuk Festivali’, ikinci gününde de Avcılarlı çocukların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

  •  

    Çocuk Festivalinin ikinci gününde de çocukları yalnız bırakmayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, çocukların yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Çocukların bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Dr. Toprak yaptığı konuşmasında; “ Bizim önceliğimiz, hedefimiz sizin mutlu olmanız. Okula gittiniz, çalıştınız, şimdi tatil zamanı. Avcılar Belediyesi olarak sizin hem eğlenmeniz hem de öğrenmeniz için birçok hazırlık yaptık. Öğrenmek, eğer eğlenceli ise çok daha güzel. Yukarıda bilim laboratuvarlarımız var, orada deneyler yapacaksınız müthiş eğleneceksiniz. Bugün burada hep beraber tiyatro izleyeceğiz, tiyatro sanat dallarının en önemlilerindendir. Tiyatro; müzik gibi, diğer sanat dalları gibi hem bizi eğlendiriyor hem de bize hayatın kendisini öğretiyor. Anneleriniz ve babalarınızla birlikte, sizleri geleceğe mutlu ve sağlıklı bir şekilde hazırlayacağız. Hepinizi çok seviyoruz, iyi tatiller ve iyi eğlenceler” dedi.

    TİYATRODAN SİNEMAYA, DİNOZORLARDAN KUKLA YAPIMINA KADAR HERŞEY BU FESTİVALDE

    Açılışın ardından çocuklar Bilim Şovlarında dev yanardağ, balonlar, girdaplar, hortumlar ve çeşitli görsel deneyler yaparken, Bilim Parkında hava akımı, elektrik enerjisi, ses dalgaları, illüzyon gibi konuları öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Kukla Atölyesinde maske ve kaşık kuklanın nasıl yapıldığını öğrenirlerken de yüz boyama ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Planetaryum’da dünyanın oluşumu, gezegenler ve dinozorların yaşamını 3 boyutlu şekilde izleme imkanı bulan çocuklar, yapılan sürpriz ikramlarla da eğlenceli vakit geçirdiler. ‘LayLayLom’ isimli tiyatro oyunu, daha fazla Avcılarlı çocuğu sanatla buluşturmak iki seans olarak sahnelenirken, Minyonlar isimli çizgi film sinema gösterimi ile çocuklar bol kahkahalı bir gün geçirdi.

    AVCILAR’DA ÇOCUKLAR MUTLU BÜYÜYOR

    Avcılar Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çocuk Festivali Avcılarlı çocukların ve ailelerinin büyük beğenisini kazanırken, Avcılarlı vatandaşlar bu güzel sosyal aktiviteden ötürü Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Çocuk Festivali ise 1 hafta boyunca farklı tiyatro eserleri, çizgi sinema gösterimleri, eğlenceli bilim deneyleri ile 5 Şubat tarihine kadar devam edecek.

    2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir