• EN ÖZEL DOĞUM GÜNÜ

    Beylikdüzü Belediyesi, Ocak ve Şubat Ayında doğan özel gereksinimli bireyler için doğum günü kutlaması organize etti.

  • Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan özel gereksinimli bireyler, doğum günü pastalarını da hep birlikte kestiler. Sağlık durumu nedeniyle programa katılamayanlar ise evlerinde ziyaret edildi.

    Beylikdüzü’nde yaşayan özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi ve eğlenmesi için düzenli olarak organize edilen etkinlikler 2018 yılında da devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Yaşlı ve Engelli Birimi, 2018 yılının ilk etkinliği olarak Ocak ve Şubat Ayında doğan özel gereksinimli bireyler için toplu doğum günü düzenledi.

    Gönüllerince Eğlendiler

    Müdürlük, tüm engelli bireyleri aileleriyle birlikte evlerinden alarak etkinliğin yapıldığı Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne getirdi. Müzik, masal okuma programı, sihirbaz gösterileri ve çeşitli ikramlarla renkli ve eğlenceli bir gün geçiren özel gereksinimli bireyler, doğum günü pastalarını Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen ve Sağlık İşleri Müdürü Ali Onur Baştuğ ile birlikte kesti. Sağlık durumu el vermediği için organizasyona katılamayan vatandaşların doğum günü ise evlerine yapılan ziyaretle kutlandı. Düzenli olarak devam ettirilen doğum günü organizasyonuna Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Betül Soğuksu da katılım gösterdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir